منو سایت

چگونه ویترین تابستانی فروشگاه اپیک گیمز را تماشا کنیم

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار بازی
چگونه ویترین تابستانی فروشگاه اپیک گیمز را تماشا کنیم

چگونه ویترین تابستانی فروشگاه اپیک گیمز را تماشا کنیم

اگرچه رویداد اصلی به پایان رسیده است، اما جشنواره بازی تابستانی هفته آینده ادامه دارد و این شامل نمایش تابستانی فروشگاه Epic Games است که اخیراً اعلام شده است. همانطور که از نام آن پیداست، تمرکز این استریم بر روی بازی های رایانه ای خواهد بود که امسال و در آینده در پنجره ظاهر می شوند.

ویترین تابستانی فروشگاه Epic Games چه زمانی است؟

اولین نمایش تابستانی فروشگاه اپیک گیمز در تاریخ 10 ژوئن، ساعت 11:00 PT / 14:00 ET، با سایر ساعات منطقه ای ذکر شده در زیر است.

ساعات شروع نمایشگاه اپیک گیمز در روز جمعه، 10 ژوئن

  • 11:00 بعد از ظهر
  • 13:00 سی تی
  • 14:00 ET
  • 19:00 GMT
  • 3 صبح JST (شنبه، 11 ژوئن)
  • 4 صبح AEST (شنبه، 11 ژوئن)

در فروشگاه اپیک گیمز ساعت چند است؟

مواد تبلیغاتی شامل جزئیات مربوط به طول پنجره نمی شود.

چگونه ویترین تابستانی فروشگاه اپیک گیمز را تماشا کنیم

این ویترین در Summer Game Fest Twitch و YouTube و همچنین Epic Games Twitch پخش خواهد شد. همچنین ممکن است بتوانید پخش کننده های انجمن را پیدا کنید که نظرات خود را در مورد ویترین ارائه می دهند.

در پنجره تابستانی فروشگاه اپیک گیمز چه انتظاری داریم

ویدئوی کوتاه همراه با اعلامیه که در Summer Game Fest Live نمایش داده شد، تصاویری از Saints Row و Rocket League را نشان داد. دو کامپیوتر انحصاری Epic Store در Summer Games Fest Live: Witchfire و Goat Simulator 3 به نمایش درآمدند. این امکان وجود دارد که این بازی ها در نمایشگاه مورد توجه بیشتری قرار گیرند. در غیر این صورت، جزئیات کمی از آنچه می توان نشان داد وجود دارد. عناوین جدید، انحصاری برای ویترین، یا به‌روزرسانی‌های بازی‌های بزرگی مانند Fortnite ممکن است معرفی شوند، اما تمام جزئیات اضافی صرفاً حدس و گمان هستند.

محصولات مورد بحث در اینجا مستقل از ویراستاران ما انتخاب شده اند. در صورت خرید چیزی که در سایت ما ارائه شده است، GameSpot می تواند سهمی از درآمد را دریافت کند.