منو سایت

هفته چند نفره رایگان Call Of Duty: Vanguard از 18 می آغاز می شود

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار بازی
هفته چند نفره رایگان Call Of Duty: Vanguard از 18 می آغاز می شود

هفته چند نفره رایگان Call Of Duty: Vanguard از 18 می آغاز می شود

همه می‌توانند در طول رویداد دسترسی رایگان اکتیویژن به حالت چند نفره Call of Duty: Vanguard بپیوندند. هفته چند نفره رایگان از 18 می در ساعت 10:00 PT / 13:00 ET آغاز می شود و تا 24 می در ساعت 9:00 PT / 12:00 ET ادامه خواهد داشت.

به عنوان بخشی از آزمایش رایگان هفتگی، همه می توانند دسترسی محدودی به بازی چند نفره Vanguard در همه سیستم عامل ها داشته باشند. Activision می‌گوید رویداد دسترسی رایگان شامل همه نقشه‌ها و حالت‌ها، از جمله نقشه جدید فصل سوم Mayhem، حالت مسابقه تسلیحاتی در مقیاس بزرگ، لیست پخش محبوب Ship Haus و موارد دیگر خواهد بود.

در حال پخش: COD: Vanguard & Warzone – تریلر فیلم Classified Arms برای فصل سوم

فصل 3 اخیراً یک مجوز سطح جدید، پوسته‌های اپراتور گودزیلا و کینگ کونگ و تجهیزات سیستم تروفی جدید اضافه کرده است. به‌روزرسانی اخیراً در 16 می ارائه شد تا سرعت مبارزه Vanguard را تغییر دهد، که توسعه‌دهنده گفت باید تنوع کارت‌ها را در چرخش بهبود بخشد. Vanguard همچنین در اواسط فصل در اواخر این ماه به‌روزرسانی دریافت خواهد کرد و این تنها چیزی است که در مورد فصل 3 Reloaded می‌دانیم.

Warzone، Godzilla و King Kong در حال حاضر در Caldera برای عملیات Monarch در حال ویران کردن هستند. Monsterverse Titans لیست پخش زمان محدود خود را دارد و در اینجا نحوه عملکرد رژیم و تمام جوایز رویداد را بررسی می کنیم.

GameSpot می تواند از پیشنهادات خرده فروشی کمیسیون دریافت کند.