منو سایت

  • خانه
  • اخبار بازی
  • یک نوجوان انگلیسی به عنوان مظنون پرونده هک مایکروسافت و انویدیا شناسایی شد

یک نوجوان انگلیسی به عنوان مظنون پرونده هک مایکروسافت و انویدیا شناسایی شد

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار بازی
یک نوجوان انگلیسی به عنوان مظنون پرونده هک مایکروسافت و انویدیا شناسایی شد

حمله سایبری علیه سرورهای شرکتی Nvidia و انتشار فایل های این شرکت موجی از نگرانی ها را به همراه داشته است. این حملات به شرکت های دیگر از جمله یوبی سافت و مایکروسافت نیز گسترش یافته است و حدود 37 گیگابایت کد مرجع از پروژه هایی مانند بینگ و کورتانا به سرقت رفته است. گستره این حملات هنوز به طور کامل شناخته نشده است. اما یک نوجوان 16 ساله بریتانیایی مظنون اصلی این پرونده است و به عنوان مغز متفکر این حملات معرفی شده است.

به گزارش پارسی گیم، گروهی از هکرها به نام لاپسوس طبق تحقیقات اولیه، مسئولیت هک انویدیا، مایکروسافت، یوبی سافت، سامسونگ و وودافون را بر عهده دارند. بلومبرگ در گزارش اخیر در مورد ابعاد این حملات گزارش داد که چهار محقق امنیت سایبری معتقدند این حملات توسط یک نوجوان 16 ساله بریتانیایی در حومه آکسفورد انگلیس انجام شده است. این نوجوان هنوز با مادرش زندگی می کند و مظنون به حمله به سرورهای مایکروسافت و انویدیا است.

هک انویدیا هک مایکروسافت

یک نوجوان از شازنده مسئول هک Nvidia است

بر اساس متن این گزارش، اطلاعات دریافتی توسط گروه رقیب لاپسوس منتشر شده است. خبرنگار رسانه به آدرس فاش شده رفت و با مادر این پسر به گفتگو پرداخت. او از اتهامات وارده بی اطلاع بود و گفت که خانواده اش هرگز به پلیس متهم نشده اند. یکی دیگر از اعضای گروه هک Nvidia یک نوجوان است که در برزیل زندگی می کند. محققان هفت حساب مرتبط با این گروه پیدا کرده اند که نشان می دهد هکرها از اعضای بیشتری تشکیل شده اند و ما با یک گروه بین المللی کار می کنیم.

گروه Lapsus مسئولیت هک Nvidia را در اوایل ماه مارس بر عهده گرفت. این حمله سایبری منجر به سرقت کد منبع DLSS Nvidia شد. تنها چند روز پس از حمله، سرورهای سامسونگ هک شد و حجم زیادی از اطلاعات از جمله الگوریتم های فناوری بیومتریک این شرکت به سرقت رفت. هک سرورهای یوبی سافت و سپس مایکروسافت نیز در روزهای بعد اتفاق افتاد، هرچند حمله به این شرکت عواقبی نداشت. اما هک سرورهای مایکروسافت منجر به سرقت اطلاعات محرمانه شد.

انگیزه اصلی اعضای گروه نامشخص است و محققان معتقدند که Lapsus این کار را برای کسب درآمد و فروش اطلاعات انجام داده است و آنها یک گروه مستقل هستند که به دولت وابسته نیستند. تحقیقات ادامه دارد و هنوز پرونده توسط پلیس بین‌الملل باز نشده است و مشخص نیست مظنون اصلی این پرونده یک نوجوان 16 ساله است یا خیر. آیا او واقعاً مرتکب این عمل شده یا فقط از اطلاعات خود سوء استفاده کرده است؟

منبع: VGC